about-slider04
about-slider05
about-slider06
about-slider03
about-slider01
about-slider02
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

About

Δημιουργήσαμε την εταιρεία LightForce τον Φεβρουάριο του 2015. Η έδρα μας είναι στην Αθήνα αλλά δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα.

Εστιάζουμε στην αυθόρμητη φωτογράφιση  κάτι που κάνει τις φωτογραφίες  μας πρωτότυπες. Η πολυετής μας εμπειρία στην φωτογράφιση και κινηματογράφηση γάμου, βάπτισης, κοινωνικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, studio κ.α. είναι τα δικά μας όπλα και ο δικός σας σύμμαχος.

Σκοπός μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία και την αγάπη μας για την φωτογραφία. Δίνουμε τη δική μας ΄΄ματιά΄΄ σε κάθε δική σας κοινωνική και πολιτιστική εκδήλωση. Είμαστε μια ομάδα με φρέσκες ιδέες που τις εφαρμόζουμε σε κάθε επαγγελματική μας ενασχόληση αλλά και σε κάθε δράση μας , προσφέροντας πάντα σταθερή ποιότητα υπηρεσιών.

Προσδοκία μας είναι πάντα οι καινούργιες συνεργασίες με στόχο την διεύρυνση των καλλιτεχνικών οριζόντων.

 

Δημήτρης Γκαβανόζης

Η κύρια ασχολία του Δημήτρη Γκαβανόζη στην LightForce είναι κινηματογραφιστής. Η πολυετής εμπειρία και δεξιοτεχνία του τον κάνει να ηγήτε σε όλα τα project που έχουν ως υπηρεσία την κινηματογράφιση. Επίσης αναλαμβάνει την επεξεργασία της εικόνας καθώς και διαχείριση και συντήρηση των ιστοσελίδων.

Ανδρομάχη Βόγκλη

Η Βόγκλη Ανδρομάχη έμφυτο ταλέντο στο να πατάει το κατάλληλο κλικ την κατάλληλη στιγμή καθώς και να το απογειώνει με την εμπειρία της στο editing, έχει ως κύρια ασχολία την φωτογράφιση και την επεξεργασία της εικόνας. Επίσης είναι υπέυθυνη στον γενικό συντονισμό των δραστηριοτήτων της LightForce.

Λευτέρης Βόγκλης

Η κύρια ασχολία του Λευτέρη Βόγκλη στην LightForce είναι η φωτογράφιση. Πολύπειρος στον τομέα της φωτογραφίας με ευρωπαικές διακρίσεις είναι ο μοχλός ώθησης της εταιρείας πάνω σε project με άξονα την φωτογραφία.